Torby fałdowe przeznaczone są do pakowania wyrobów spożywczych. Idealne do pakowania pieczywa, ciastek, wędlin, owoców i warzyw.
Torby fałdowe z okienkiem mają swoje zastosowanie w pakowaniu chleba.
Charakterystyka torebek fałdowych:
- materiał: papier biały lub brązowy, papier powlekany folią PE,
- gramatura papieru: 30 – 60 g/m²,
- nadruk do 8-miu kolorów w systemie kolorów Pantone,
- możliwe okienko PP z perforacją, panoramiczne,
- możliwość spinania toreb zapinką plastikową,
- minimalny nakład dla toreb z nadrukiem 30.000 szt.,
- cena ustalana indywidualnie,
- możliwość pakowania w karton, folię,
- rozmiary szer. 100 – 300 mm, wys. 170 – 670 mm.
Posiadamy maszynę do produkcji toreb do popcornu – rożków.
Charakterystyka rożków:
- materiał: papier biały lub brązowy, papier powlekany folią PE,
- gramatura papieru: 40 – 140 g/m²,
- nadruk do 2-ch kolorów w systemie kolorów Pantone,
- możliwość spinania toreb zapinką plastikową,
- minimalny nakład dla toreb z nadrukiem 50.000 szt.,
- cena ustalana indywidualnie,
- możliwość pakowania w karton, folię.
Standardowe wymiary gotowych produktów:
- 180×180 mm,
- 200×200 mm,
- 260×260 mm,
- 280×280 mm.
Galeria