Torby fałdowe przeznaczone są do pakowania wyrobów spożywczych. Idealne do pakowania pieczywa, ciastek, wędlin, owoców i warzyw.
Torby fałdowe z okienkiem mają swoje zastosowanie w pakowaniu chleba.

Charakterystyka torebek fałdowych:

  • materiał: papier biały lub brązowy, papier powlekany folią PE,
  • gramatura papieru: 30 – 60 g/m²,
  • nadruk do 8-miu kolorów w systemie kolorów Pantone,
  • możliwe okienko PP z perforacją, panoramiczne,
  • możliwość spinania toreb zapinką plastikową,
  • minimalny nakład dla toreb z nadrukiem 30.000 szt.,
  • cena ustalana indywidualnie,
  • możliwość pakowania w karton, folię,
  • rozmiary szer. 100 – 300 mm, wys. 170 – 670 mm.

Charakterystyka rożków:

  • materiał: papier biały lub brązowy, papier powlekany folią PE,
  • gramatura papieru: 40 – 140 g/m²,
  • nadruk do 2-ch kolorów w systemie kolorów Pantone,
  • możliwość spinania toreb zapinką plastikową,
  • minimalny nakład dla toreb z nadrukiem 50.000 szt.,
  • cena ustalana indywidualnie,
  • możliwość pakowania w karton, folię.

Standardowe wymiary gotowych produktów:

  • 180×180 mm,
  • 200×200 mm,
  • 260×260 mm,
  • 280×280 mm.
Adres
ul. Przemysłowa 9, 63-200 Jarocin

Formularz kontaktowy

    Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na podany przeze mnie adres e-mail informacji handlowych wysyłanych przez spółkę Firma Promar Marciniak spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.*
    * oświadczenie dobrowolne

    Oświadczam, że zapoznałem/am się z klauzulą informacyjną dotyczącą przetwarzania podanych przeze mnie danych przez administratora oraz akceptuję jej treść Klauzula informacyjna.*
    *pole wymagane